onsdag 19 januari 2011

Ny Kurs!

igår började vi en ny kurs, Specialpedagogik i förskolan. Verkar vara den helt klart bästa kursen vi läst hittils. Så intressant och så nödvändig. Vi ska läsa om allt från barn med funktionsnedsättning till barn med sorg, missbruk i hemmet, handlingsplaner mm. Att jag redan har gråtit vid ett flertal tillfällen hör kanske till. Barn kan vara med om så otroligt mycket hemskheter och det är så otroligt viktigt att man har kunskap i hur man på bästa sätt kan stödja och hjälpa dessa barn. Ser verkligen frammemot denna kurs, även om det kommer vara 110% hela tiden så är det värt det.

Annars så händer det inte speciellt mycket, dagarna går lika fort som nätterna men lika bra är väll det. Snart är det vår, vi har redan mitten/slutet av Januari och sen är det bara en måndad eller två tills vårens solstrålar börjar värma. Som man längtar!

Har hunnit börja en skoterkurs också, så nu ska kortet tas. Sen får ni se upp på lederna!

1 kommentar:

  1. Det är så roligt att du känns så peppad inför denna kurs! (tillskillnad från förra vill säga, förståeligt!) Tror också det kommer bli intressant och väldigt lärorikt för er! :) Jag ser så fram emot skoterkörningen i vår vännen, så jag hejjar på dig! ;)

    SvaraRadera